PRVA ČELNICA U POVIJESTI

Branka Ramljak postala predsjednica NO-a Hajduka

Petak, 31. svibnja 2013. 20:01 Napisao/la  SC

Hajduk je najvažnija stvar na svijetu u ovom gradu, znam u što se upuštam, kaže Ramljak

 

Branka Ramljak nova je predsjednica Nadzornog odbora (NO) Hajduka! Nakon višesatne sjednice upravnog tijela Hajduka prema očekivanju izabrana je nasljednica Josipa Paladina, koji je podnio ostavku zbog moralnih razloga nakon što je upleten u aferu Karlovačka banka. Olga Ramljak time je postala prva žena na mjestu čelnika u povijesti Hajduka.

- Hajduk je najvažnija stvar na svijetu u ovom gradu, ja jesam prva žena na mjestu predsjednice NO-a, ali znam u što se upuštam. Tu sam već 18 mjeseci, ušla sam poprilično u ovaj posao, ako na početku to nisam znala, sada mi je sasvim jasno s kojim se sve problemima ovaj klub suočava, rekla je Branka Ramljak. 

Nikola Koceić Bilan izabran je za zamjenika predsjednice NO-a, o novom sportskom direktoru nije bilo riječi.

- Nemamo sportskog direktora, predsjednik razgovara s različitim kandidatima, Hajduk je stvarno veliko ime, kada se spomene to ime, mnogi se zainteresiraju, ali mi ne želimo iskočiti iz financijskih gabarita koje sada možemo ponuditi, kaže Ramljak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.