SMJENE NA POLJUDU

Boro Primorac novi trener Hajduka

Srijeda, 04. studenog 2020. 15:25 Napisao/la  SC

Lukša Jakobušić smijenio Harija Vukasa

Boro Primorac
Boro Primorac Foto: www.hnkhajduk

HNK Hajduk objavio je na svojoj stranici da ima novog trenera, evo vijesti:

Boro Primorac vodit će prvu momčad Hajduka u narednom razdoblju, voditelj Akademije HNK Hajduk Luka Kaliterna prihvatio je ovu ulogu nakon razgovora s predsjednikom Uprave Lukšom Jakobušićem.

Stručni stožer Bore Primorca čine još njegov prvi pomoćnik Toni Golem, trener vratara ostaje Hrvoje Sunara, a kondicijski treneri su i dalje Toni Modrić i Šime Veršić.

Prvu utakmicu na klupi Bijelih trener Primorac imat će u subotu u 17.05 sati kada na Poljudu gostuje Osijek.

Boro Primorac legendarni je igrač Hajduka i trener koji je veći dio karijere proveo u engleskom Arsenalu gdje je bio prvi pomoćnik Arsènea Wengera (ukupno 21 godinu). Kao glavni trener vodio je francuske Cannes i Valenciennes, reprezentaciju Gvineje Bisau, a kao pomoćni trener Wengeru radio je još u japanskoj Naoya Grampus.

U igračkoj karijeri nastupao je za Velež, Hajduk, Lille i Cannes. Strijelac je prvog službenog pogotka za Hajduk na stadionu Poljud. Ukupno je za Bijele nastupio u 283 utakmice i pri tom postigao 53 pogotka, stoji u vijesti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.