Boro Primorac: Nije ovo normalno za Hajduk, moramo vratiti pobjednički mentalitet

Petak, 20. studenog 2020. 15:43 Napisao/la  T. B.
Boro Primorac
Boro Primorac

Nakon reprezentativne stanke nastavlja se HNL.

Na rasporedu je 12. kolo u kojem Hajduk u subotu (17.05) gostuje u Koprivnici kod Slaven Belupa.

To je jedno u nizu od tri gostovanja. Nakon Slaven Belupa, 'bijele' u utorak čeka Lokomotiva, a zatim idući vikend i Dinamo.

- Samo mislim na Slaven Belupo u ovom trenutku. Danas sam prvi put imao cijelu ekipu na treningu nakon stanke. Slaven Belupo nam je najvažnija utakmica, rekao je trener Hajduka Boro Primorac.

Stanko Jurić je rekao da je sedmo mjesto sramota za klub. Razmišlja li tako i ostatak momčadi?

- Želio bih da igrači shvate da moramo bolje igrati. Rekao sam igračima da zaborave sve, te da budemo opasniji, stvaramo više šansi i da Hajduk igra bolje. Svjestan sam da moram naći pravi balans, ekipu koja će igrati dobro. Ja sam nakon Osijeka ostao na devet igrača, nisam imao puno vremena.

Koliko ste analizirali Slaven Belupo?

- Gledao sam ih. Imaju ekipu koja može biti opasna. Imaju iskusnog trenera. Opasni su iz prekida, tu je i Krstanović. Dali su dva-tri gola Dinamu, dali su na Poljudu dva gola. Moramo biti fokusirani na sebe. Kada nemamo loptu da se branimo zajedno, kada igramo da to bude dobro.

Hajduk je dva mjeseca bez pobjede u prvenstvu?

- To prvi put čujem. Nije to normalno za Hajduk. Moramo što prije vratiti pobjednički mentalitet.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.