Boro Primorac mijenja vratare, Josip Posavec na klupi protiv Gorice

Subota, 19. prosinca 2020. 16:16 Napisao/la  T. B.
Josip Posavec (Hajduk)
Josip Posavec (Hajduk)

U posljednjem kolu prvog dijela porvenstvene utrke, prije odlaska na zimsku pauzu, Hajduk u nedjelju na svojem travnjaku dočekuje Goricu, koja je jedan od najneugodnijih protivnik splitskog kluba.

Poraz na gostovanju u Varaždinu od istoimenog prvoligaša unijela je priličnu dozu nemira u svlačionicu bijelih.

Stoga je sraz s klubom iz Nove Gorice za Hajduk itekako važan:

- U Varaždinu smo bili očajni u prvom poluvremenu. To je jedno od najgorih poluvremena otkad sam došao u Hajduk. Vrlo sam razočaran. To prvo poluvrijeme još mi stoji u grlu, riječi su trenera Hajduka Primorca uoči nedjelnog sraza sa Goricom na Poljudu.

Tko će braniti?

- Ljubić! Nisam bio zadovoljan s Posavcem u Varaždinu. Neka se probudi, da u Novoj godini bude bolji.

Kako do pobjede protiv Gorice?

- Vjerujem u svoje igrače, da će dati sve od sebe. Nadam se da će igrači učiniti sve da opravdaju očekivanja navijača i da idemo na odmor s dobrim rezultatom.

U prošlom kolu je Gorica gotovo deklasirala Osijek, slavili su s 4:1?

- U Hrvatskoj se igra dobar nogomet. Zadnje dvije utakmice su dobili, prije toga dva mjeseca nisu nikoga pobjedili. Učinit ćemo sve da ih smirimo. Trebamo biti koncentrirani svih 90 minuta. Teško je Osijeku dati dva, a kamoli četiri gola.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.