Hajdukov bojkot; Sergije Krešić neće sudjelovati u radu niti jednog tijela HNS-a

Četvrtak, 25. listopada 2012. 18:22 Napisao/la  I. J.

- Dok se odnosi između Hajduka i Hrvatskog nogometnog saveza u potpunosti ne reguliraju sportski direktor Sergije Krešić neće sudjelovati u radu niti jednog tijela krovne nogometne organizacije, stoji u Hajdukovom priopćenju

Čelnici Hajduka objavili su da Sergije Krešić, sportski direktor splitskog prvoligaša, neće sudjelovati u radu niti jednog tijela Hrvatskog nogometnog saveza (HNS). U Hajduku su nezadovoljni odnosima i izdali su priopćenje obrazloživši ovu odluku.

- Dok se odnosi između Hajduka i Hrvatskog nogometnog saveza u potpunosti ne reguliraju sportski direktor Sergije Krešić neće sudjelovati u radu niti jednog tijela krovne nogometne organizacije, pa tako ni u radu Stručne komisije. Sportski direktor Hajduka u već je nekoliko navrata sa svojim stavom upoznao Romea  Jozaka, predsjednika Stručne komisije HNS-a, stoji u Hajdukovom priopćenju za medije.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.