Balakov uoči Splita: Čopu sam pomogao da postane igrač

Petak, 09. ožujka 2012. 14:46 Napisao/la  I. J.

Savjetovao sam mu da mu je bolje otići negdje i igrati nego sjediti na klupi ili na tribinama, rekao je trener Hajduka

Kada je preuzeo prošlog ljeta vođenje Hajduka, Krasimir Balakov je nakon priprema na Kupresu obavio prvu „čistku „ u svlačionici bijelih. Na popisu se iznenađujuće našao napadač Duje Čop koji je karijeru nastavio u redovima gradskog rivala RNK Splita. Uoči subotnjeg dvoboja gradskih suparnika trener Balakov na pitanje da prokomentira igru Čopa odgovorio je:

- Kada sam preuzeo Hajduk vrlo brzo sam uočio da imam višak napadača među kojima je bio i Čop. Savjetovao sam mu da mu je bolje otići negdje i igrati nego sjediti na klupi ili na tribinama. Drago mi je da dobro igra u dresu Splita i slobodno mogu kazati da sam mu pomogao da postane igrač. Tko zna možda se jednog dana vrati u Hajduk, rekao je Balakov koji nije otkrio „toplu vodu" kazavši na presici uoči gradskog ogleda :

- Križanac i Hrgović su igrači za Hajduk i šteta je što nakon inozemstva karijeru nisu nastavili na Poljudu, zaključio je Balakov.

U Hajduka ih tadašnja Uprava nije željela!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.