Hajduk zakazao presicu u 3 sata ujutro, Balakov bivši, Krstičević v. d. trenera

Srijeda, 21. ožujka 2012. 20:59 Napisao/la  SC

Hajduku bi trebalo pripasti 350.000 eura odštete, a Balakova će navodno na klupi zamijeniti Mišo Krstičević, trener juniora 

Čelnici Hajduka zakazali su službeni oproštaj s trenerom Krasimirom Balakovim u 3 sata ujutro! Nesvakidašnji termin poklapa se s planiranim povratkom iz Rijeke, gdje je Hajduk bez problema dobio Rijeku i izgubio trenera.

Krasimir Balakov se, nakon uvjerljive pobjede Hajduka u Jadranskom derbiju nad Rijekom, sa suzama u očima oprostio s igračima.

- Bio mi je užitak raditi s vama. Zauvijek ću pamtiti dane provedene u Splitu, svima vam želim puno uspjeha u nastavku karijere, navodno se Balakov obratio igračima Hajduka.

Očigledno je, ipak, istinita informacija iz njemačkih medija, koji su najavili kako će već u četvrtak u 14.00 sati Bugarin biti predstavljen kao novi trener Kaiserslauterna. Hajduku bi trebalo pripasti 350.000 eura odštete, a Balakova će navodno na klupi zamijeniti Mišo Krstičević, trener juniora s Poljuda.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.