Balakov došao u Split srediti račune dok čeka odluku čelnika Kaiserslauterna

Nedjelja, 13. svibnja 2012. 12:47 Napisao/la  Ivan Jelić

Balakov je došao u Split kako bi zatvorio račune u banci, platio poreze i doprinose. Bijeli mu duguju još oko 500.000 kuna

Krasimir Balakov je  u subotu navečer  iz svečane lože na Poljudu u društvu predsjednika Hajduka Hrvoja Maleša odgledao prvenstveni dvoboj između  Hajduka i Lokomotive koji su bijeli izgubili rezultatom 0:1. Balakov je došao u Split kako bi zatvorio račune u banci, platio poreze i doprinose. Bijeli mu duguju još oko 500.000 kuna.

Inače, bugarski strateg još nije potvrđen za trenera Kaiserslauterna, koji se preselio u drugu njemačku ligu. Poslije sjednice Izvršnog odbora kluba sportski direktor Stefan Kuntz novinarima nije želio potvrditi da će Balakov i dalje sjediti na klupi dojučerašnjeg prvoligaša. Od je preuzeo Kaiserslautern, njegova nova momčad ostvarila je samo jednu pobjedu i doživjela  čak sedam poraza.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.