REVIZIJA UGOVORA

Artem Milevsky najbolje plaćeni igrač Hajduka

Petak, 26. prosinca 2014. 12:24 Napisao/la  Ivan Jelić

Ukrajinac zarađuje 180.000 eura godišnje

Antonio Milić potpisao je ugovor sa belgijskim prvoligašem Oostendeom, Hajduk će na ime obeštećenja dobiti 500.000 eura. Filip Bradarić iskazao je kvalitetu na poziciji zadnjeg veznog i stopera, na meti je nekolicine europskih klubova. Špekulira se da bi u zimskom prijelaznom roku mogao postati novi član Borussije iz Dortmunda.

Bivši ukrajinski reprezentativac Artem Milevsky od prvog nastupa u bijelom dresu postao je ljubimac navijača. Prava erupcija oduševljenja dogodila se na posljednjoj ovosezonskoj utakmici protiv Istre 1961, koju je Hajduk odigrao na Poljudu i pobijedio rezultatom 5:3. Milevsky je zabio peti gol za Splićane, navijači su mu tijekom susreta gotovo neprestano skandirali “Mile, Mile ...“.

Od Nove godine trebao mi umjesto dosadašnjih 8.000 eura netto primati 15.000 eura i postati nabolje plaćeni Hajdukovac.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.