DOGOVOROM KLUBOVA

Ante Palaversa odlazi iz Hajduka

Utorak, 11. lipnja 2019. 21:49 Napisao/la  Ivan Jelić

Man. City šalje ga na posudbu u drugi klub

Ante Pavalersa
Ante Pavalersa Foto: www.hnkhajduk

 

Kapetan mlade U-19 reprezentacije Ante Palaversa, koji je u zimskom prijelaznom roku potpisao četveroipolgodišnji ugovor sa aktualnim prvakom Engleske Manchesterom Cityjom, po svemu sudeći neće naredne sezone nositi Hajdukov dres kao posuđeni igrač.

Prema potpisanom ugovoru između Hajduka i Citya, Palaversa je trebao ostati na Poljudu do ljeta 2020. godine.

Za svaki nastup u bijelom dresu, najmanje 45 minuta, Hajduk je dobivao nekoliko desetaka tisuća eura, no Palaversa je nezadovoljan svojim statusom, želi napustiti svoj matični klub.

Otkako je potpisao ugovor sa Cityjem odigrao je na deset utakmica više od četrdeset minuta, Splićani dobro zaradili od njegovih nastupa, do kraja ugovora imaju pravo na bonus.

Kako smo neslužbeno saznali predstavnici novog staroga prvaka Premiershipa boravili su u Splitu gdje su obavili razgovor sa čelnicima Hajduka i dogovorili da Palaversa napusti Hajduk.

Kako možebitna nova destinacija spominje se španjolska Girona koja je ispala drugu ligu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.