Ante Maglica, napadač Hajduka: Dolazimo na Kantridu pokazati da znamo igrati!

Ponedjeljak, 31. ožujka 2014. 13:47 Napisao/la  SC

Probat ćemo se nadigravati da pokažemo da smo bolji od njih, idemo po sva tri boda, kaže Maglica, najbolji strijelac Hajduka ove sezone

Ante Maglica je statistički najveća prijetnja Rijeci uoči Jadranskog derbija, koji se u nedjelju igra na Kantridi. Napadač Hajduka postigao je 11 pogodaka, stalno diže formu i postaje igrač kakav Hajduku nasušno treba. Počeo je  redovito zabijati čime se polako svrstava u krug napadača (Kramarić, Čop), koji rade razliku na terenu i ljestvici:  

- Lakše mi je kada igramo s dvojicom napadača, kada imam još nekog uz sebe. Sada imam puno samopouzdanja. Kada zabiješ koji pogodak puno ti je lakše pred golom u idućoj prilici, ne misliš se previše pred golom, što hoćeš, što nećeš. Znaš da ćeš zabiti. Idemo pobjeđivati dalje, a golovi će valjda doći, nije važno tko će zabiti. Naravno da je napadaču lijepo kada zabije, kaže Maglica.


Rijeka i Hajduk u nedjelju na Kantridi izravno odlučuju o drugom mjestu:

- Moramo psihički i fizički pripremiti za Rijeku. Dolazimo na Kantridu pokazati da znamo igrati, dolazimo pobijediti Rijeku. Probat ćemo se nadigravati da pokažemo da smo bolji od njih, idemo po sva tri boda. Atmosfera je na Kantridi užarena, ali teren je na Kantridi dobar, a mi možemo sa svakim igrati i to ćemo i pokazati u Rijeci, zaključuje Maglica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.