Andrija Balić i Nikola Vlašić na meti bogatih klubova, Hajduk na ljeto ostaje bez nogometnih dragulja

Utorak, 24. ožujka 2015. 16:23 Napisao/la  Ivan Jelić

Minulog ljeta Tottenham je želio angažirati Balića, tada su navodno bili spremni platiti između 1,5 i 2 milijuna eura što su čelnici bijelih odbili

Utrka za dvojicom Hajdukovih, ali i hrvatskih nogometnih dragulja, Andrijom Balićem i Nikolom Vlašićem, odavno je počela. Iz dana u dan sve se više zahuktava, bogati europski klubovi žele ih već ovoga ljeta dovesti u svoje redove.

Španjolski mediji pišu da je Real Madrid spreman za Balića platiti milijun eura na ime obeštećenja kako bi ga na ljeto doveo su svoje redove. Tottenham je ozbiljno "zagrizao" za Balića i Vlašića, Spursi iz žele obojicu dovesti na White Hart Lane, navodno spremaju poslati ponudu od 8 milijuna eura na Poljud.

Minulog ljeta Tottenham je želio angažirati Balića, tada su navodno bili spremni platiti između 1,5 i 2 milijuna eura što su čelnici bijelih odbili. Sada kada su Balić i Vlašić postali udarni igrači Hajduka cijena je porasla.

Za brata bivše svjetske prvakinje u skoku u vis Blanke Vlašić, zanimanje je još ranije iskazao Arsenal, londonski klub dugo prati Nikolu Vlašića.

Teško će Splićani u nadolazećem ljetnom prijelaznom roku zadržati Balića i Vlašića. Možda neće otići obojica, ali jedan će sigurno napustiti klub.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.