Ancelotti i Reja poželjeli Tudoru sreću uoči debija u gradskom derbiju na Parku mladeži

Petak, 03. svibnja 2013. 19:37 Napisao/la  Ivan Jelić

Zvali su me Eduardo Reja, kojem sam kako bio pomoćnik dok je vodio Hajduk, te Carlo Ancelotti, aktualni trener PSG-a, kaže Tudor

Igor Tudor debitirat će na klupi Hajduka u  gradskom derbiju sa Splitom. Bodovi su podjednako važni i jednoj i drugoj momčadi u borbi za plasman u Europsku ligu:

 

- Vjerujem da će gradski derbi prikazanom igrom zadovoljiti sve one koji dođu u Park mladeži. Pogledao sam kazete nekih njihovih utakmica, Vulić je trener koji voli napadački nogomet. Ima malo nervoze, ali ona pozitivne, ipak ovo je moj debi na trenerskoj klupi Hajduka. Očekujem dobru utakmicu i našu pobjedu, kazao je Tudor koji se pohvalio da su mu mnogi čestitali kada je postao trener Hajduka.

 

 

- Zvali su me Eduardo Reja, kojem sam kako bio pomoćnik dok je vodio Hajduk, te Carlo Ancelotti, aktualni trener PSG-a , koji mi je bio trener dok sam igrao u Juventusu u sezoni 1999/2000. Jasno da su me zvali najbolji prijatelji Stipe Pletikosa i Ivan Leko.

 

 

Što se tiče Splita, nakon poraza u finalu županijskog Kupa od trećeligaša Hrvaca, predsjednik Slaven Žužul zahvalio se na daljnjoj suradnji  Zebi, Brlečiću, Fučeku i Marčiću. Trener Vulić ne može računati na ozlijeđene Križanca i Galovića:

 

- Kako će Hajduk igrati dolaskom Tudora ne znam. Ako moji igrači budu pravi, ako se ne prepadnu gradskog rivala kao što je to bilo na prethodnim utakmicama, možemo očekivati pozitivan rezultat, kazao je Vulić.