Alozije Šupraha udario Marina Brbića, predsjednik Hajduka završio na Hitnoj pomoći

Četvrtak, 05. lipnja 2014. 21:48 Napisao/la  Ivan Jelić

Šuprahu su odmah priveli policajci na obavijesni razgovor, sukob se dogodio nakon utakmice juniorskog finala između Hajduka i Splita u Dugopolju

Alojzije Šupraha, predsjednik Nogometnog saveza županije splitsko-dalmatinske, fizički je nasrnuo na predsjednika uprave Hajduka  Marina Brbića nakon utakmice finala juniorskog Kupa odigranoj u Dugopolju. Šupraha je udario Brbića, koji je otišao na Hitnu pomoć gdje je sanirana lakša ozljeda. Šuprahu su odmah priveli policajci na obavijesni razgovor.

Sukob Šuprahe i Brbića traje od kada je županijski savez tajnim glasovanjem odlučio da će Šupraha biti županijski predstavnik u Izvršnom odboru HNS-a. Brbić smatra da to pravo pripada Hajduku koji je izgubio utjecaj u vlastitoj bazi.

Inače, Hajdukovi junori osvojili su hrvatski Kup pobijedivši u finalu Split rezultatom 2:0. Finalu utakmicu Hajduk i Split trebali su igrati na Kantridi uoči seniorskog finala između Rijeke i Dinama. Budući da je gradska tvrtka Rijeka sport zabranila odigravanje utakmice na Kantridi, momčadi Hajduka i Splita otputovali su kućama. Finale Kupa odigrali su zbog toga što je HNS zaprijetio sankcijama.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.