ALOJZIJE ŠUPRAHA KAŽE

Neka se Brbić odrekne bezobrazno velike plaće

Petak, 28. ožujka 2014. 08:48 Napisao/la  SC

- Da sam ja izgubio sa 3:12 od tamo nekakvog Šuprahe, odmah bih dao ostavku, kaže Šupraha

Alojzije Šupraha predstavljat će NS Splitsko-dalmatinske županije u budućem sazivu Izvršnog odbora HNS-a. Šupraha je dobio 12 glasova članova Izvršnog odbora županijskog saveza, predsjednik Hajduka Marin Brbić dobio je samo tri glasa. Hajduk neće imati predstavnika u novom sazivu Izvršnog odbora HNS-a, što je izazvalo žestoku reakciju na Poljudu. Tvrde u Hajduku da je Šupraha u dosluhu sa Zdravkom Mamićem i Davorom Šukerom izigrao dogovor s Hajdukom:

- Nije bilo nikakvog dogovora s Hajdukom. Županijski savez samo šalje svoga kandidata, a Skupština HNS-a ga bira u Izvršni odbor. Ne mora biti nitko izabran. Kako sam ja mogao obećati nekome mjesto? Kandidata su bila dva, ljudi su tajnim glasovanjem, 12:3 dali meni prednost. Mogu vam reći samo ovo: pogledajte semafor! I ovo: da sam ja predsjednik uprave Hajduka i da sam izgubio sa 3:12 od tamo nekakvog Šuprahe, onda bih odmah dao ostavku. Rezervirao bih sobe i vratio se u hotelijerstvo, ako imam imalo obraza, žestoko je reagirao Šupraha u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Šupraha tvrdi da Hajduk ništa nije izgubio:

- Ni najmanje. Od rođenja sam Hajdukov navijač, rođen u selu (Kolan na otoku Pagu, op. a.) gdje su 100 posto navijači Hajduka, svi navijaju za Hajduk pa tako i ja. Kazat ću vam i ovo: od Hajduka nisam nikad uzeo plaću, a Marin Brbić nijedan dan nije proveo u Hajduku, a da to nije naplatio. Ja sam se dolaskom na mjesto predsjednika u Županijski savez odrekao svih primanja, odrekao se plaće, da bih smanjio troškove i na volonterskoj bazi obavljam taj posao. Ako Brbić voli Hajduka, neka se on odrekne te svoje plaće koja je za hrvatske prilike bezobrazno velika, neka bude volonter pa da vidimo koliko ga voli, zaključuje Šupraha.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.