Aljoša Bašić glavni kandidat za novog predsjednika uprave Hajduka

Utorak, 26. travnja 2016. 16:48 Napisao/la  Ivan Jelić

Gradski čelnici željeli bi da novi predsjednik bude iz Splita, pa čak iz samog kluba 


Član Nadzornog odbora Hajduka Ante Šalinović trebao bi se ovih dana u Gradskom poglavarstvu sastati s gradonačelnikom Splita Ivom Baldasarom i njegovom pobočnicima zaduženim za sport u gradu podno Marjana, Hrvojem Akrapom i savjetnikom Ozrenom Bužančićem.

Između ostalih trebali bi porazgovarati o izboru nasljednika Marina Brbića, koji je pomalo naprasno smijenjen preglasavanjem (5:4) članova Nadzornog odbora.

Gradski čelnici, koji su većinski vlasnici Hajduka, željeli bi da novi predsjednik bude iz Splita, pa čak iz samog kluba. Kao možebitni novi predsjednik Hajduka spominje se aktualni voditelj marketinga Aljoša Bašić, koji se spominjao kao v.d. predsjednika kluba nakon smjene Marina Brbića.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.