FINANCIJSKA INJEKCIJA

Al Ittihad uplaćuje dva milijuna eura za Anasa

Utorak, 23. listopada 2012. 09:50 Napisao/la  Ivan Jelić

Čelnici Al Ittihada potvrdili su da će u narednih nekoliko dana jednokratno uplatiti dva milijuna eura na račun Hajduka 

 

 

 

Napokon bi trebala sjesti uplata Al Ittihada za transfer Anasa Sharbinija iz Hajduka klub iz Saudijske Arabije. Prva rata trebala je biti uplaćena 20. kolovoza, što se nije dogodilo zbog čega je Hajduk prijavio Al Ittihad FIFA-i.

Sada su se čelnici Al Ittihada javili i potvrdili da će u narednih nekoliko dana jednokratno uplatiti dva milijuna eura na račun Hajduka. Ta uplata itekako bi dobro došla Splićanima u trenucima kada Poljud još nije dobio kredit od 30 milijuna kuna i kada klub trese financijska besparica.

Inače, HNK Hajduk na službenoj stranici obznanio je imena voditelja financija, marketinga i prodaje te logistike, koje je u nedjelju na prijedlog Marina Brbića, predsjednika Uprave, potvrdio Nadzorni odbor.  Voditelj financijske službe biti će Milan Prgomet koji tu funkciju i sada obnaša u klubu. Voditelj marketinga bit će Aljoša Bašić, dok je za voditelja logistike izabran Jakša Radnić koji je do prije nešto više od godine dana bio direktor Stanouprave. Svi izabrani imaju probni rok od šest mjeseci.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.