INFANTINO ODABRAO 

Zvonimir Boban postaje savjetnik predsjednika FIFA-e

Ponedjeljak, 02. svibnja 2016. 16:33 Napisao/la  SC

Hrvatski nogomet dobiva drugog visoko pozicioniranog dužnosnika nakon Davora Šukera


Zvonimir Boban moga bi postati savjetnik predsjednika FUFA-e Gainnija Infantina:

- Da, Gianni Infantino želi me za savjetnika u Fifi. Mislim da je to njegova pozitivna ideja kojom želi približiti bivše nogometaše Fifi, rekao je Zvonimir Boban za Rai Radio.

Ako Boban postane savjetnik, hrvatski nogomet će dobiti drugog visokopozicioniranog nogometnog velikana otkada je Davor Šuker postao član Izvršnog odbora UEFA-e

Ugledni televizijski komentator posebno dobro poznaje situaciju u Milanu za kojega je igrao devedesetih godina, kada je milanski klub bio jedan od najboljih na svijetu:

- Gledao sam utakmicu protiv Frosinonea. Ništa pozitivno nije ostalo u Milanu. Dečki su pokazali karakter vrativši se nakon 1:3, no to je premalo. Nije to Brocchi kriv, on nije trebao ni prihvatiti posao trenera. Volio bih vidjeti Diega Simeonea na klupi Milana, iako je i Mihajlović bio mali Simeone. Berlusconi je bio veliki predsjednik, no njegova je era završena i danas nije isti čovjek. Bolje da je prodao klub i otišao prije 10 godina. Odgovornost mora preuzeti i Adriano Galliani. Apsurdno je da u klubu nema Paola Maldinija, kaže Boban.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.