ŽELJKO PETROVIĆ Ako su u Interu igrali Modrić, Eduardo, Lovren, Ćorluka...

Četvrtak, 09. siječnja 2020. 10:04 Napisao/la  SC

Oussama Zamouri i Matija Rom novi su igrači zaprešićanskog Intera, još uvijek neimenovanog sponzora kojega predstavlja menadžer Velibor Kvrgić

Željko Petrović
Željko Petrović

Oussama Zamouri i Matija Rom novi su igrači zaprešićanskog Intera.

Zamouri ima marokansko i nizozemsko državljanstvo, stigao je iz engleskog Oxford Uniteda, a igrao je u Nizozemskoj. Rođen je 1996. i trebao bi obogatiti Interov napadački arsenal.

Rom je Slovenac, rođen 1998. godine i igra na poziciji desnog beka. Stigao je iz Domžala, bio je mladi slovenski reprezentativac.

Dolaskom novih igrača počinje novo poglavlje u zaprešićanskom prvoligašu, koji je dobio još uvijek neimenovanog sponzora kojega predstavlja menadžer Velibor Kvrgić.

Promijenila se upravljačka struktura kluba, jedino je vječni Branko Laljak ostao na mjestu direktora.

Novi trener postao je Željko Petrović, rođen 1965. godine u Nikšiću (Crna Gora).

Nekada je igrao za Dinamo, a kasnije igrao u Španjolskoj, Nizozemskoj, Japanu, za reprezentaciju Jugoslavije igrao je na Svjetskom prvenstvu 1998. u Francuskoj.

Kao trener bio je asistent poznatim stratezima poput Dicka Advocaata, Guusa Hiddinka, Avrama Granta. Samostalno je vodio Boavistu, RKC Waalwijk, ADO Den Haag, Botev Plovdiv...

- Došao sam pomoći Interu da ostane u prvoj ligi. Nisam ovaj posao prihvatio ni zbog plaće, ni zbog nekih posebnih uvjeta. Pozvali su me ljudi kojima nisam želio reći ne. Ako su za ovaj klub mogli igrati Modrić, Ćorluka, Eduardo ili Lovren, zašto ne bih i ja u njemu mogao raditi, kazao je Petrović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.