ZDRAVKO MAMIĆ

Otišao sam iz Romanove vile

Utorak, 07. srpnja 2020. 14:51 Napisao/la  SC

Demonstrativno otišao zbog Modrića

Roman Abramovič
Roman Abramovič

Zdravko Mamić ispričao je za banjalučku televiziju zanimljivosti iz menadžerskog posla:

- Sjećam se predsjednika Arsenala koji je došao po Kovačića i Vrsaljka u paketu, privatnim avionom. Bili smo s mnogo gostiju na večeri. On je ponudio 10.000.000 eura gotovine, ali sam mu poželio dobrodošlicu u Zagreb, rekao da ću mu dati i ptičjeg mlijeka na dlanu, ali da smo ovog trenutka završili sve razgovore na tu temu. Tako sam mu jasno dao do znanja da ne može tako razgovarati s Dinamom ili sa mnom, rekao je Mamić koji se prisjetio Romana Abramoviča:

- Bio sam i u vili kod Romana Abramoviča, kada su poslali privatni avion po mene zbog pregovora o Luki Modriću. I tamo su, također, mislili da me mogu jeftino kupiti i izblefirati, pa sam ustao, zahvalio se i izašao iz kuće. Njegova bliska suradnica koja je tada bila tu je danas dobra prijateljica mog sina i znam da im je i dalje žao jer Luka nije postao član Chelseaja, ali zato su platili 50 milijuna eura za Kovačića, kojeg je moj sin doveo iz Reala, kaže Mamić.

Ovdje treba podsjetiti da je zbog menadžerskih poslova Mamić nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora budući da je Dinamo oštetio za 117 milijuna kuna.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.