Zdravko Mamić doveden u USKOK na ispitivanje, direktor Dinama vozi s maskom iz filma Vrisak

Srijeda, 18. studenog 2015. 18:52 Napisao/la  SC

S Mamićem je u sjedište USKOK-a došla njegova odvjetnica Jadranka Sloković, koja nije htjea davati izjave


Zdravko Mamić doveden je u USKOK u Gajevoj ulici gdje će dati iskaz u vezi sumnjivih transfera njegove bivše agencije MSA. Zdravka Mamića, njegova sina Marija, Damira Vrbanovića, te javnosti nepoznate Igora Krotu i Sandra Stipančića tereti se da su sudjelovali u nezakonitim transferima novca preko off-shore tvrtki u inozemstvu.

S Mamićem je u sjedište USKOK-a došla njegova odvjetnica Jadranka Sloković, koja nije htjea davati izjave.

USKOK je obavio premetačinu Mamićeve i Vrbanovićeve kuće, a pregledali su i urede HNS-a. Zanimljiv se igrokaz dogodio na parkingu Dinama. Fotoreporteri su u automobilu snimili čovjeka, koji je na licu nosio masku iz filma Vrisak. Prema pisanju Jutarnjeg lista riječ je o Mateju Škegri, financijskom direktoru Dinama. Maska ja očito imala neku poruku čiji sadržaj nitko ne razumije.

Damir Vrbanović uhićen je po slijetanju aviona iz Rusije, gdje je izvršni predsjednik boravio s reprezentacijom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.