Soudani o Vešoviću: Nikada ne bih gurao svoju ženu da se obračunava s konkurencijom

Ponedjeljak, 30. listopada 2017. 18:46 Napisao/la  SC

Ja s ljudima iz Rijeke nikada nisam bio u sukobu. Ako je moj grijeh što se svim silama borim za Dinamo kao što se oni bore za Rijeku, onda sam kriv, kaže Soudani

Soudani i Vešović
Soudani i Vešović Foto: Lario Tus


Soudani je dvama pogocima riješio jop jedan derbi Dinama i Rijeke, najbolji napadač HNL-a tijekom utakmice vrlo je prisno kontakitrao s Matjažom Kekom koji je korektno priznao tko je bolji:

- Ja s ljudima iz Rijeke nikada nisam bio u sukobu. Ako je moj grijeh što se svim silama borim za Dinamo kao što se oni bore za Rijeku, onda sam kriv. Evo, javno priznajem svoju krivnju što želim da Dinamo iz svake utakmice izađe kao pobjednik! Iskreno, poštujem svakog igrača Rijeke i bilo kojeg drugog kluba u Hrvatskoj. Tako sam odgojen i to je moja životna mantra. Poštujem svakog trenera i osobu iz kluba, ali i navijače tog kluba. Znam što mi viču tijekom utakmice, iskreno, niti ja ne bih bio drugačiji da sam na njihovu mjestu. Svatko se bori za sebe i svoje. To što tih 90 minuta zaboravimo na sve, to je druga priča. Meni je cilj da svaki navijač Dinama ode spavati sretan i ponosan. I za to radim i živim u svakoj utakmici koju igram. Međutim, nakon što utakmica završi, moje poštovanje prema protivniku je veliko i dubuko. Vjerojatno puno veće nego što oni misle, rekao je Soudani za SN.

Marko Vešović nije igrao protiv Dinama, izostao je mogući duel dvojice igrača koji su se prošle sezone nekoliko puta izravno nadmetali. Na kraju se nadmetanje prenijelo na društvene mreže, gdje je posebno aktivna i provokativna bila Markova supruga Tamara:

- Nije to sukob, već borba za boje svog kluba. Kao što se taj Vešović bori za Rijeku, ja ću se dvostruko više boriti za Dinamo! Jer to je ono što očekuju moji navijači, trener i suigrači od mene. Iskreno, ne zamjeram Vešoviću te rečenice, ali mu ovim putem nudim savjet, nekada treba znati stati na loptu. Neka ono što je bilo na travnjaku tamo i ostane. Ja, recimo, nikada ne bih gurao svoju ženu da se obračunava s mojom konkurencijom. Radije ću zabiti jedan gol više od tebe i na taj način ti pokazati da sam bolji, nego gurati svoju suprugu da se obračunava s tobom na društvenim mrežama, zaključuje Soudani.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.