Samir Toplak: Kup je nezanimljiv zbog dirigiranog ždrijeba, Rijeka je bolja od Dinama

Petak, 28. listopada 2016. 16:26 Napisao/la  SC

Nisam vidio neke velike pomake u igri Dinama po dolasku novog trenera. kaže Toplak


Inter u četvrtfinalu Kupa igra protiv Dinama, trener Samir Toplak smatra da dirigirani ždrijeb umanjuje zanimljivost natjecanja:

- Ako se u Engleskoj u ranoj fazi mogu susresti Manchester United i Manchester City zašto se kod nas ne bi mogli tako naći Dinamo i Hajduk ili Dinamo i Rijeka?! Tako bi i manje momčadi imale veće mogućnosti za nekakvo iznenađenje, kod nas su gotovo uvijek isti parovi. Evo, mi smo i lani u osmini finala Kupa izbacili Cibaliju, pa onda zaigrali s Dinamom. Isti nam je put i ove godine, zar nije to malo dosadno? Dobro, prošle je sezone Slaven Belupo stigao do finala, ali su na tom putu morali napraviti 'svjetsko čudo', a onda još u samom finalu za plasman u Europu i pobijediti Dinamo. Ma ne zamaramo se mi takvim stvarima, samo kažem da bi Kup na drugačiji način moglo biti puno zanimljivije natjecanje, kaže Toplak za goal.hr.

O utakmici protiv Dinama trener Intera kaže:

- Nisam vidio neke velike pomake u igri Dinama po dolasku novog trenera, za mene je Rijeka danas korak ispred modrih. Igraju bolje i agresivnije, njima je teže parirati. Dinamo je pomlađen, ima tu dosta kvalitete, ali s njima se može igrati, kaže Toplak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.