Robert Prosinečki: Dario me nije pitao za podršku, godinama ponavljam da se nešto mora promijeniti

Srijeda, 29. studenog 2017. 10:59 Napisao/la  SC

BiH je momčad koja ima sjajne igrače, s tom se reprezentacijom može napraviti rezultat, kaže kandidat za izbornika BiH

Robert Prosinečki
Robert Prosinečki



Robert Prosinečki godinama zagovara promjene u hrvatskom noogmetu do te mjere da je nekoliko puta izjavio da nema namjeru raditi u HNL-u sve dok se ne stvore optimalni uvjeti.

Jedan od najboljih hrvatskih noogmetaša svih vremena svojedobno je zajedno s Darijom Šimićem javno pokušao izazvati promjene u Dinamu, dok Šimićev pokušaj da nešto promjeni u HNS-u promatra sa distance:

- Dario me dosad nije zvao i pitao za podršku, kazao je Prosinečki za 24sata.

- Vidim da Šimić ima jako malo vremena da skupi potpise. Godinama ponavljam da se u našem nogometu nešto mora promijeniti. Ako ostane ova garnitura sa Šukerom, onda ona mora raditi puno drugačije. Ako dođu Dario i ostali, moraju mijenjati puno toga, smatra Prosinečki.

Nakon što mu je istekao mandat na klupi Azerbejdžana, Prosinečki traži novi posao:

- Misimović i Kajtaz iz BiH saveza bili su u Zagrebu, obavili smo jedan dobar razgovor. Ja sam iznio svoju viziju, oni meni svoju, a na kraju ćemo vidjeti da li će šta biti od cijele priče. U konkurenciji sam za novog selektora BiH je momčad koja ima sjajne igrače, s tom se reprezentacijom može napraviti rezultat, kazao je Prosinečki.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.