RIJEKA - LOKOMOTIVA Goran Tomić: Da biste pobijedili Dinamo morate imati igrače koji su na top nivou

Subota, 13. lipnja 2020. 13:17 Napisao/la  SC

U utorak se na Rujevici igra derbi 29. kola, Rijeka i Lokomotiva izravno odlučuju o rasporedu na vrhu ljestvice

Goran Tomić
Goran Tomić

Nogometaši Lokomotive pobijedili (1:0) su Dinamo i nakon 28. kola postali izgledni kandidat za doprvaka:

- Dinamo je u prvom poluvremenu imao par prilika i bio je sigurno bolji, no mi smo imali dosta situacija u kojima nam je nedostajao zadnji pas, tako da se ne bih složio da uopće nismo priprijetili. U drugom poluvremenu utakmica se apsolutno okrenula, imali smo dvije-tri izvanredne prilike i apsolutno zasluženo smo pobijedili jaki Dinamo tako da sam presretan. Da biste pobijedili Dinamo morate imati igrače koji su na top nivou, inače nemate nikakve šanse. Mislim da smo u novoj formaciji odigrali izvanrednu utakmicu, možda smo u nekim trenucima tako iznenadili Dinamo, tako da smo s tim apsolutno pogodili, kaže trener Lokomotive Goran Tomić.

U utorak se na Rujevici igra derbi 29. kola, Rijeka i Lokomotiva izravno odlučuju o rasporedu na vrhu ljestvice.

Iste momčadi 1. kolovoza igraju u finalu Kupa.

- Za nas je utakmica protiv Dinama bila apsolutno ključna. Naš cilj prije sezone bio je plasirati se u Europu što nam je i dalje glavni cilj. Sve iznad toga bilo bi fantastično. Samo da mi matematički osiguramo jedno od prvih pet mjesta pa ćemo lako dalje. Naravno, ako nam se pruži prilika za to drugo mjesto mislim da je nećemo ispustiti. Ulaskom u finale Kupa dobili smo strašno puno samopouzdanja, a igrači uživaju na terenu, rekao je Tomić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.