Predsjednik HNS-a iznio svoj stav o sudbini Ivana Rakitića

Nedjelja, 08. rujna 2019. 23:55 Napisao/la  SC

Mislio sam da će otići u PSG zadnji dan prijelaznog roka. Takav je nogomet, neki drugi igrači se nisu dogovorili i on je otpao u tom poslu, kaže Davor Šuker

Davor Šuker
Davor Šuker

 

Davor Šuker iznio je svoj stav o sudbini Ivana Rakitića, koji je neočekivano otkazao nastup pred utakmicu protiv Slovačke:

- Najvažnije je da će Rakitić sigurno i dalje igrati u reprezentaciji, da će još zabijati puno golova i donijeti puno radosti. Obično ne komentiram što igrači rade privatno. Imam ga na whatsappu, pričali smo, zaželjeli si nešto pred utakmicu, kazao je Šuker.

Predsjednik HNS-a priznao je da ga je iznenadio Rakitićev otkaz:

- Mislio sam da će otići u PSG zadnji dan prijelaznog roka. Takav je nogomet, neki drugi igrači se nisu dogovorili i on je otpao u tom poslu. Na izborniku i njemu je da poslije ove utakmice sjednu i razgovaraju. Svaki igrač je dobrodošao, hrvatska reprezentacija ima svoje regule, a Rakitića ćemo gledati na Europskom prvenstvu. Mislim da će igrati dobru rolu i sigurno se naći s izbornikom, kazao je Šuker.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.