POVRATAK NA KANTRIDU Nema više mjesta na zapadnoj i sjevernoj tribini za spektal

Petak, 27. rujna 2019. 13:00 Napisao/la  SC

Središnji događaj ovogodišnjeg Povratka na Kantridi je utakmica između Rijeke i Zrinjskog, najtrofejnijeg kluba BiH-a

POVRATAK NA KANTRIDU  Nema više mjesta na zapadnoj i sjevernoj tribini za spektal

 

Primiče se drugi Povratak na Kantridu, događanje navijača ispod stijena na Kantridi ove godine zakazano je 12. listopada.

Prošlo je nešto više od tjedan dana otkako su u prodaju puštene ulaznice za ovogodišnji spektakl, prema najnovijim informacijama rasprodana je i kompletna F tribina.

Podsjećamo da je u prvih 24 sata prodano više od 4000 ulaznica, a Armadina D tribina rasprodana je u svega nekoliko sati.

Za tribinu B ostao je također još vrlo mali broj ulaznica, a one se mogu kupiti i za tribine E te centralne tribine A i C.

Brojni navijači ponovo su pokazali koliko im znači kultni stadion, a kao i protekle godine, iskazan je velik interes domaćih i stranih medija koji su najavili svoj dolazak.

Preostale ulaznice moguće je kupiti putem sustava mojekarte.hr ili u Dallas Music Shopu.

Središnji događaj ovogodišnjeg Povratka na Kantridi je utakmica između Rijeke i Zrinjskog, najtrofejnijeg kluba BiH-a.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.