POVRATAK NA KANTRIDU

Rijeka povratak uveličala revijom golova

Petak, 08. listopada 2021. 21:50 Napisao/la  Igor Vranić

Šampioni, šampioni,.. orilo se između ostalog sa zapada nakon utakmice, kada su se igrači pridružili proslavi...

Rijeka povratak uveličala revijom golova

Nogometaši Rijeke pobijedili su Olimpiju u večeri posvećenoj Kantridi, igrači su povratak Rijeke podno legendarne stijene uveličali na najbolji način, sa šest pogodaka u mreži ljubljanskog kluba.

Treći Povratak na Kantridu počeo je polaganjem vijenaca podno spomenika poginulim pripadnicima Armade, uslijedio je vatromet koji je obasjao oblačno nebo, utakmica Rijeke i Olimpije od prve minute igrala se u ozračju slavlja na zapadnoj tribini..

Tijekom cijele utakmice odjekivala je pjesma sa zapada, ambijent je podsjetio na razdoblja u povijesti Kantride, kada je Armada bila najbolji igrač na stadionu!

Momčad Rijeke istrčala je predvođena kapetanom Ivanom Tomečakom, jedinim igračem na terenu koji je u bijelom dresu igrao na Kantridi.

U drugom poluvremenu pridružio se Andrej Prskalo.

U 24. minuti Murić je prošao desnom stranom, prizemno ubacio na peterac, Drmić je u trku podmetnuo nogu za 1:0.

U 29. minuti Krešić je u gužvi nakon ubačaja iz kuta uspio odigrati Drmiću, koji je opet u pravom trenutku bio na pravom mjestu - 2:0.

Smanjila je Olimpija početkom drugoga dijela, ali Rijeka nije htjela dočekati 60. minutu u neizvjesnoj rezultatskoj situaciji: Vučkić i Drmić pogocima su najavili središnji događaj večeri, bakljadu na zapadnoj tribini u 60. minuti

Ima nešto vrednije od zlata, izvjesili su pripadnici Armade posvetu kultnom stadionu prije nego što su na nekoliko minuta nestali u dimu...

Dim se razišao, slavlje se nastavilo u revijalnom tonu na tribinama i terenu, do kraja utakmice Mudražija i Obregon pogocima su zaključili druženje sa slavnom prošlošću riječkog nogometa.

Šampioni, šampioni,.. orilo se između ostalog sa zapada nakon utakmice, kada su se igrači pridružili proslavi...

Idućeg vikenda u Rijeku dolazi Dinamo, Kantrida će nažalost zjapiti prazna...

RIJEKA: Zlomislić (46 Prskalo), Tomečak (76 I. Smolčić), Escoval, Krešić, Vukčević, Liber (76 Mudražija), Selahi (76 Bilić), Vučkić, Ampem (46 Lepinjica), Murić (76 Vuk), Drmić (76 Obregon)

OLIMPIJA: Vidovšek, Fink (81 Kosić), Korun, Andrejašić, Kompan (81 Fogec), Bokaye, Tomić (64 Kapun), Špehar (46 Kurež), Djalo (64 Bočina), Petrov (46 Lamine), Nukić (64 Kujović)

Revijalna utakmica: Rijeka - Olimpija 6:1 (Drmić 24, 29, 59, Vučkić 55, Obregon 80, Mudražija 82/Lamine 52)

Fotogalerija Andrej Turina

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.