Nikica Jelavić: Želim biti menadžer u Premierligi, to je moj cilj u budućnosti!

Srijeda, 29. ožujka 2023. 17:14 Napisao/la  SC

Trener juniora Lokomotive osvanuo na naslovnici Sky Sporta, bivši reprezentativac počeo trenersku karijeru

Nikica Jelavić na naslovnici Sky Sporta
Nikica Jelavić na naslovnici Sky Sporta

Nikica Jelavić pojavio se na naslovnici Sky Sporta:

- Želim biti menadžer u Premierligi, to je moj cilj u budućnosti. Uvijek si postavljam ciljeve. Čak i kad sam bio igrač, postavljao sam ciljeve, a posebno sada kao trener, želim postaviti visoke ciljeve, kazao je Jelavić.

Bivši reprezentativac i igrač Glasgow Rangersa, Evertona, Hull Cityja i West Hama nakon završetka igračke karijere odmaknuo se od nogometa prije nego što je počeo raditi u školi nogometa Lokomotive:

- Sada se osjećam kao da sam ponovno živ. Odlučujem o mnogim stvarima kao glavni trener U-19 selekcije, sada na nogomet gledam na drugačiji način nego kad sam bio igrač, kazao je Jelavić i objasnio čime se trenutačno bavi:

- U mom klubu ne dajemo velik novac mladim igračima, oni to moraju zaraditi. Kad naprave prvi korak, mogu zaraditi novac. Pokušavamo mlade igrače zadržati usredotočene na razvoj, proizvodimo i prodajemo, znamo što moramo učiniti da bismo preživjeli, kaže Jelavić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.