Nenad Bjelica: Toliko volim NK Osijek da klubu nikad ne bih bio na teret!

Petak, 29. srpnja 2022. 00:21 Napisao/la  SC

Kad imate 16 igrača koji su u lošoj formi, onda znači da je krivac trener, a ne igrači, rekao je trener Osijeka

Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

Osijek je doživio blamažu u uzvratnoj utakmici protiv Kizilžara, Kazahstanci su pobijedili (2:0 ) u Gradskom vrtu i eliminirali Osijek.

Nakon utkamice Kohorta je prizivala ostavku Nenada Bjelice:

- Razumijem da su navijači razočarani. Oni su nas zaista sjajno bodrili na početku ove sezone i nemam im što drugo reći nego im se ispričati. Treba prespavati noć. Sjest ću i razgovarati s predsjednikom, jer toliko volim NK Osijek da klubu nikad ne bih bio na teret, kazao je Bjelica.

O utakmici trener Osijeka rekao je sljedeće:

- Utakmica je u prvom dijelu bila pod kontrolom, pa i sve do njihovog gola. Nakon njihovog gola se uvukla nervoza u momčadi i nismo znali što radimo, nakon drugog pogotka nervoza je još i porasla i nismo uspjeli stvoriti niti jednu ozbiljniju šansu. Zaslužena pobjeda protivnika. Nisam ništa rekao igračima nakon utakmice. Što ću im reći? Kad imate 16 igrača koji su u lošoj formi, onda znači da je krivac trener, a ne igrači. Prvo ću sebe preispitati pa zatim analizirati igrače. Naravno da nismo ovo očekivali. Imali ismo dobar rezultat iz prve utakmice (2:1) i u prvom dijelu bili odlični i kontrolirali totalno utakmicu. Taj prvi njihov gol nam je unio nervozu i više nismo mogli spojiti tri dodira. Na kraju je zasluženo prošla ekipa iz Kazahstana. Nismo imali rješenja, šutevi koji su bili rješenje su bili neprecizni. Nismo imali raspoloženo igrača koji može napraviti razliku. Ovo je katastrofalan rezultat za nas i velika sramota. Preuzimam odgovornost za ovo, kazao je Bjelica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.