Na nogometaše Orebića bačen kameni blok tijekom susreta 1. ŽNL sa Konavljaninom

Srijeda, 28. studenog 2018. 17:43 Napisao/la  SC
Navijač snimljen kako baca kameni blok
Navijač snimljen kako baca kameni blok

Na igrače NK Orebića netko je s tribina bacio - kameni blok!

Nevjerojatna scena dogodila se nakon utakmice Prve županijske nogometne lige koju su u Čilipima igrali Konavljanin i Orebić.

Kameni blok je bačen s tribine koja se nalazi iznad službenih prostorija Konavljanina, a samo pukom srećom je izbjegnuta tragedija i nitko nije ozlijeđen.

Ovaj je bizarni napad bio okidač za igrače obiju momčadi, pa je uslijedila međusobna tučnjava.

"Sumnjiči se da je 18. studenoga ove godine, nakon završetka nogometne utakmice Županijske nogometne lige odigrane u mjestu Čilipi, nezadovoljan ponašanjem gostujućih igrača u njihovom pravcu bacio betonski blok, kojom prilikom nitko nije ozlijeđen. Nastavkom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je i da su dvojica gostujućih igrača narušavali javni red i mir zbog čega su prekršajno sankcionirani. Zbog počinjenog kaznenog djela, osumnjičeni 45-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, doveden pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave", stoji u izvješću policije.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.