Maradona: Puno pozdravite Šukera, danas ga volim jednako kao i tijekom zajedničkih dana u Sevilli

Petak, 25. studenog 2016. 16:49 Napisao/la  SC

Šuker je na službenom putu, pa je njegov dres  Maradoni darovala delegacija HNS-a

Davora Šukera nije bilo u Zagrebu da bi Diega Maradonu dočekao na čelu delegacije Hrvatskog nogometnog saveza u sastavu izbornik Ante Čačić, izvršni direktor Damir Vrbanović te viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić.

Šuker je na službenom putu, pa je njegov dres  Maradoni darovala delegacija HNS-a. Maradona i Šuker zajedno su igrali u Sevilli...

- Puno ga pozdravite, danas ga volim jednako kao i tih zajedničkih dana u Sevilli, poručio je Maradona.

Maradoni je izvršni direktor Vrbanović darovao i sliku s prijateljske utakmice Hrvatske i Argentine u Zagrebu 1994. godine, kada je argentinski nogometaš zaigrao na maksimirskom stadionu.

Bila je to zadnja utakmica Argentine pred odlazak na SP-u na kojemu je Maradona odigrao samo prvu utakmicu protiv Nigerije. Nakon utakmice pao je doping-test i završio karijeru...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.