Lovre Kalinić: Ovo je velika sramota! Kako za mene, tako i za momčad!

Četvrtak, 29. srpnja 2021. 22:52 Napisao/la  SC
Lovre Kalinić
Lovre Kalinić

Jens Gustafsson nije znao što reći nakon što je Hajduk ispao u 2. pretkolu, čak četir pogotka primio je Hajduk od Tobola:

- Teško je shvatiti i objasniti kako se dogodilo toliko loših stvari tijekom jedne utakmice. Imali smo kontrolu utakmice do prvoga gola, totalnu kontrolu utakmice. Nesretno smo primili taj prvi gol, pokušali smo mijenjati strukturu igre, ali smo primili i drugi gol... Dogodilo se puno loših stvari, nekako smo se vratili na kraju regularnog dijela, ali u produžetcima se svašta može dogoditi, utakmica može otići na jednu ili drugu stranu. Na koncu su oni slavili, a nama ostaje veliko razočaranje. Nikad nam se ovo nije smjelo dogoditi... Moramo naći načina da nastavimo dalje nakon ovoga velikog razočaranja. Kao i u prvoj utakmici tako smo i u ovoj propustili neke velike prilike. Moramo naći načina i napredovati i rasti kao momčad. Razočaranje je veliko, trajat će to dan ili dva, ali moramo vratiti fokus već za nedjelju, za utakmicu protiv Šibenika, kazao je Gustafsson.

- Ovo je velika sramota, kako za mene osobno, tako i za ostatak ekipe. Nedopustivo je jednoj ozbiljnoj momčadi da se događaju takve rupe u igri, toliko neodgovornosti. Moramo se izdignuti iz svega i nastaviti raditi. Nije lako pomiriti se s ovakvim porazom protiv momčadi koja ti ne stvori ni jednu ozbiljnu šansu, a izbaci te iz Europe. Krenut ću od sebe, kao kapetan i lider moram dati puno više. To ću i napraviti. I želim se ispričati svim navijačima Hajduka na ovih ružnih 120 minuta. Moramo dignuti glavu i u nedjelju pobijediti Šibenik, rekao je Lovre Kalinić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.