VARAŽDIN - RIJEKA Igor Bišćan tek počeo koristiti varijacije na zadane teme, kako će Rijeka večeras igrati na postavljenu obranu?

Srijeda, 31. listopada 2018. 08:55 Napisao/la  I. V.

Igrači Varaždina u duelima sigurno nisu tako agresivni kao igrači Hajduka, pa bi bilo logično da Pavičić  igra bliže protivničkom golu. I eto Bišćana opet na početku...

Domagoj Pavičić
Domagoj Pavičić

 

Rijeka večeras (19) u Varaždinu igra utakmicu osmine finala Kupa.

Igor Bišćan vodio je samo dvije utakmice, tek je počeo koristiti varijacije na zadane teme pa će biti zanimljivo vidjeti kako je zamislio igrati na postavljenu varaždinsku obranu.

Za sada je počeo nešto  mijenjati od Domagoja Pavičića.

U Splitu je Domagoja Pavičića vratio u zonu pripreme napada čime je kratkotrajno dobio kvalitetniji prijenos lopte u međuprostoru, Rijeka je počela lakše izlaziti na protivničku polovicu.

Isto je povremeno radio Matjaž Kek dok je Pavičića pokušavao vratiti u optimalnu formu.

Pavičić je najbolje utakmice za Rijeku odigrao u završnici napada, gdje riječkoj momčadi kronično nedostaje tzv. zadnji pas.

Nema dileme da je za momčad korisnije kada Pavičić igra u zadnjoj trećini kao u Zaprešiću nego povučenije kao Splitu.

Isto kao što nema dileme da Pavičić teško podnosi pritisak: kako raste agresivnost protivnika, tako pada broj Pavičićevih dobivenih duela.

U Zaprešiću je riješio utakmicu, u Splitu ništa konkretno nije napravio.

Igrači Varaždina u duelima sigurno nisu tako agresivni kao igrači Hajduka, pa bi bilo logično da Pavičić  igra bliže protivničkom golu.

I eto Bišćana opet na početku, tamo gdje je zatekao momčad kada je otišao Matjaž Kek.

Nije problem u trenerima nego u Pavičiću.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.