VARAŽDIN - RIJEKA Branko Karačić: Uz malo sreće možemo izbaciti Rijeku

Utorak, 30. listopada 2018. 17:37 Napisao/la  SC

Ako nas na neki način podcijene, a mi budemo nadahnuti zašto ne bismo ostvarili iznenađenje, kaže novi trener Varaždina. Utakmicu Varaždin – Rijeka izravno prenosi HNTV

Leon Benko u dresu Rijeke bio je najbolji strijelac i igrač HNL-a
Leon Benko u dresu Rijeke bio je najbolji strijelac i igrač HNL-a

 

Branko Karačić debitirao je na klupi Varaždina proteklog vikenda, novi trener pobijedio je Međimurje (2:0).

Varaždin utakmicu osmine kupa protiv Rijeke u srijedu (19) čeka s prvog mjesta Druhe HNL, koje dijeli s Dinamom II.

Igrači su očito pozitivno reagirali nakon smjene Miljenka Mumleka:

- Normalno je da u svakoj utakmici, bila ona prijateljska ili natjecateljska, svi žele pobijediti, a u Kupu da prođu dalje. Mi se moramo fokusirati na naš osnovni cilj. a to je ulazak u Prvu HNL. Bez obzira na to mislim da ćemo dati sve od sebe protiv kvalitetne Rijeke. Ako nas na neki način podcijene, a mi budemo nadahnuti zašto ne bismo ostvarili iznenađenje. Međutim, igrat ćemo bez opterećenja. Ta utakmica treba biti igračima užitak, igramo utakmicu u kojoj bi se trebali kvalitetno suprotstaviti Rijeci. Uz malo sreće možemo izbaciti Rijeku iz Kupa, rekao je Karačić za evarazdin.hr.  

Za utakmicu s Rijekom trener Branko Karačić na raspolaganju ima Leona Benka, koji nije igrao u Čakovcu zbog dva žuta kartona:

- Benko je sigurno vrlo bitan igrač za nas, naglašava Karačić.

Utakmicu Varaždin – Rijeka izravno prenosi HNTV.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.