Nogometaši Hajduka se namučili kod trećeligaša Graničara u Županji, tučnjava Torcide i policije

Utorak, 06. listopada 2020. 16:12 Napisao/la  SC
Mijo Caktaš
Mijo Caktaš

Nogometaši Hajduka namučili su se kod trećeligaša Graničara u Županji.

Čast bilih spasio je Mijo Caktaš, kapetan Hajduka majstorskim je lobom u 64. minuti svoju momčad usmjerio ka pobjedi i plasmanu u osminu finala Kupa.

Trener Vukas odlučio je za ovu utakmicu priliku dati igračima s manjom minutažom, a u prvoj postavi debitirao je i mladi lijevi bočni Ante Bekavac.

Splićani su dobro otvorili utakmicu, poveli u 27. minuti nakon što je Diamantakos lijepo uposlio natrčalog i razigranog Miju Caktaša.

U 38. minuti domaće navijače na noge je podigao Lotar, koji je glavom iz neposredne blizine svladao nemoćnog Ljubića za - 1:1.

Namučili su se nogometaši, ali i policajci.

Nedugo prije početka utakmice jedan dio pripadnika Torcide probio se kroz ulaz i krenuo prema tribini.

Pripadnici policijskih snaga sustigli su ih, a nakon što su na trenutak poletjele šake i proradili pendreci, i ispratili s tribine.

Uz nekoliko privedenih.

GRANIČAR – HAJDUK 1:2

Strijelci: 0:1 Caktaš (27), 1:1 Lotar (38), 1:2 Caktaš (64).

GRANIČAR: Ivkić, Miličević (59 Cerovski), Pejčić, Hodak, Lešić, Kegalj (82 Miličić), Pastuović (82 Huber), Lotar, Berač, Babić, Vincetić (82 Lukačević).

HAJDUK: Ljubić, Jakoliš, Vušković, Simić (76 Radić), Bekavac, Jradi, Čuić, Caktaš, Gyurcso (76 Kreković), Teklić (63 Jairo), Diamantakos.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.