LUČKO BOLJE OD FINALISTA

Lokomotiva ispala u polufinalu županijskog kupa

Četvrtak, 30. svibnja 2013. 15:27 Napisao/la  SC

Polufinale Kupa ZNS-a: Lučko - Lokomotiva 1:0

Nakon što je Lokomotiva nedavno izgubila u finalu Kupa od Hajduka, momčad Tomislava Ivkovića ispala je u polufinalu Kupa ZNS-a. Lokomotiva je poražena od drugoligaške momčadi Lučko rezultatom 0:1. Lučko u finalu igra protiv Kustošije.

Odlučujući pogodak Daria Krište u 41. minuti rezultirao je time da ovogodišnji finalist, Lokomotiva, gubi pravo na sudjelovanje u završnici nacionalnog kupa sljedeće godine.

- U momčadi sam imao tek 11 zdravih nogometaša, a na klupi su bila četiri juniora. Nakon prospavane noći tvrdim da bih odmah potjerao trenera da sam na mjestu predsjednika Tina Doličkog, kaže trener Lokomotive Tomislav Ivković.

Na kraju sezone u kojoj je Lokomotiva ostvarila povijesni uspjeh, osvojivši drugo mjesto koje donosi plasman u pretkolo Europske lige, najava iduće sezoni ne sluti dobrim.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.