IZ STANOVA NA STAMFORD BRIDGE

Transfer snova: Stipe Perica potpisao za Chelsea

Četvrtak, 01. kolovoza 2013. 23:56 Napisao/la  I. V.

Nakon Mateja Delača, Perica je drugi mladi hrvatski igrač koji odlazi na Stamford Bridge

Stipe Perica novi je igrač Chelseaja! Zvuči nestvarno da će mladog napadača Zadra ubuduće trenirati  Jose Mourinho, ali je vijest službeno potvrđena. Reno Sinovičić, vanjski suradnik Zadra, uspio je ostvariti najveći transfer u povijesti zadarskog nogometa.

Perica je mladi reprezentativac, koji je nastupio na U-20 SP-u u Turskoj gdje se nije naigrao pokraj Marka Livaje i Ante Rebića.   Prošle sezone odigrao  postigao je 10 pogodaka za Zadar, ove sezone Pericu su kupovali svi  klubovi nešto veće platežne moći. Prema zadnjim informacijama Perica je bio vrlo blizu Milana, ali je Chelsea očito dao izdašniju ponudu.

 

Nakon vratara Intera Mateja Delača, Perica je drugi mladi hrvatski igrač koji odlazi na Stamford Bridge. Tamo će se pokušati nametnuti prije nego što završi negdje na posudbi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.