RNK Split predstavio Miloša Vidovića, Žužul predstavio suradnju s trećeligašem Imotski

Ponedjeljak, 13. siječnja 2014. 14:14 Napisao/la  Ivan Jelić

RNK Split se protivi odluci HNS-a prema kojoj će prvoligaši iduće sezone u trećim ligama igrati s B momčadima

HNK Split predstavio je u ponedjeljak novog igrača, Miloš Vidović je prema stručnim ocjenama bio najbolji stranac u BiH ligi. Riječ je o sada bivšem veznom igraču Olimpika iz Sarajeva, inače Srbinu rođenom prije 25 godina u Kragujevcu.

Tijekom Vidovićeva predstavljanja predsjednik Splita predstavio je novi klupski projekt, Slaven Žužul najavio je suradnju s trećeligašem Imotskim čime se usprotivio odluci HNS-a prema kojoj će prvoligaši iduće sezone u trećim ligama igrati s B momčadima.

- Ne želimo igrati tu ligu nego ćemo se okrenuti prema nogometnom klubu Imotski. Učinit ćemo sve da Imotski zadrži poziciju u Trećoj HNL koju drži sada,  naši juniori i određeni igrači nastavit će svoj razvoj u Imotskom. Prema Imotskom gravitira veliki broj djece s područja Tomislav grada, Gruda, Livna čime ćemo dobiti širinu u mlađim uzrastima, a spojit ćemo i jednu veliku cjelinu od Splita prema Hercegovini, rekao je Žužul.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.