Matjaž Kek: Ovo je veliki uspjeh za Rijeku i za cijeli hrvatski nogomet, čestitke svima u klubu

Četvrtak, 29. kolovoza 2013. 21:35 Napisao/la  SC

Velikom  zaslugom Matjaža Keka hrvatski nogomet ima dva predstavnika u Europskoj ligi

Matjaž Kek doživio je pljesak na otvorenoj novinarskoj sceni! Trener Rijeke pojavio se pred novinarima, koji rijetko sebi daju oduška  tako da plješću trenerima… Čak i u trenucima nekontrolirane euforije, Kek je trezveno komentirao činjenicu da će njegovo ime na uočljivom mjestu ostati zapisano u klupskoj povijesnici:

 

- Je li ovo moja najveća pobjeda u karijeri? Sigurno je jedna od onih koje zauvijek ostaju u srcu. Imao sam sreće da sam u svom rodnom kraju osvajao naslove i odveo svoju zemlju na Svjetsko prvenstvo, no uz tu priču ovaj uspjeh ostaje u srcu zauvijek. Izbacili smo veliki klub, bunesligaša, neka se slavi... Uspjeli smo jer smo stvorili momčad u kojoj dečki znaju da je  momčad važnija od svakog pojedinca. Ta nagradu će igrači sutra dobiti slobodan dan, rekao je Kek i onda  verbalno pokazao zašto njegova momčad igra racionalni nogomet

 

- Očekivano teška utakmica u kojoj smo imali i sreće. Znali smo da ćemo biti pod pritiskom, ali i da ćemo imati šanse. Poentirali smo u pravom trenutku. Ponovit ću,  nemate pojma koliko sam ponosan. Ovo je veliki uspjeh za Rijeku i za cijeli hrvatski nogomet. Čestitke i svima u klubu. Idemo dalje! Neka ljudi slave, nama je u ponedjeljak je nova utakmica, zaključio je Kek.

 

Usput je kurtoazno dodao da mu je žao što Dinamo nije u Ligi prvaka! Velikom  zaslugom Matjaža Keka hrvatski nogomet ima dva predstavnika u Europskoj ligi.

.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.