RIJEKA PORAŽENA U LYONU

Kek: Ne želim slaviti minimalni poraz

Četvrtak, 24. listopada 2013. 22:16 Napisao/la  SC

Opet se vidio problem razlike između HNL-a i utakmica Europske lige, kaže Kek

Matjaž Kek kao i obično trezveno je prokomenitrao utakmicu u kojoj je individualna razlika u kvaliteti ipak bila prevelika da bi Rijeka mogla iznenaditi očigledno poljuljanu momčad Lyona.

- Mislim da je Lyon zasluženo pobijedio. Taman je takva bila razlika. Mogu biti zadovoljan samo nekim dijelovima naše igre. No, opet se vidio problem razlike između HNL-a i utakmica Europske lige. Ovdje treba pojačati agresivnost i paziti na striktno pokrivanje. Naš najveći problem su bokovi u obrani.  Vrlo nas brzo čeka Osijek, tamo je naša istina. Teško je kad se dosta naivno ostane bez bodova i bez energije. Bilo je puno bolje nego u Portugalu, ali ja ne želim gubitnički mentalitet i slaviti minimalni poraz. Rekao sam i igračima da ne želim da se utakmicama Europske lige učimo, već da uživamo i igri. Mi možemo izgubiti utakmicu, ali ne smijemo biti gubitnici, rekao je Kek.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.