KAZNENA PRIJAVA

Brazilac Jo prijetio nožem suigračima

Srijeda, 07. svibnja 2014. 13:23 Napisao/la  SC

Igrač Istre prijetio suigračima Obšivaču i Pilipoviću

Brazilac Jo osnovano je osumnjičen da je počinio kazneno djelo prijetnje smrću trima osobama. Protiv nogometaša Istre 1961 podnosi se kaznena prijava zato što je nakon svađe nožem zaprijetio suigračima Borislavu Pilipoviću i Juri Obšivaču.

Pilipović je pozvao policiju koja je provela kriminalističko istraživanje i utvrdila da je Jo 6. svibnja u prijepodnevnim satima, u Ulici Marsovo Polje u Puli, uputio prijetnje smrću 30-godišnjaku iz Pule i 23-godišnjaku iz Metkovića. Također ga se tereti da je 5. svibnja, putem društvene mreže, slao poruke 24-godišnjakinji iz Medulina, u kojima je prijetio njoj i 30-godišnjaku iz Pule.

Portal Regional express prenosi da je NK Istra 1961 potvrdio da se radi o njihovom igraču te da će se protiv njega pokrenuti stegovni postupak. Pilipović i Jo često su se družili, motivi za prijetnje smrću još nisu razjašnjeni. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.