Ivica Perković: Filip Jazvić htio se dokazati protiv Hajduka uoči proslave u rodnom Kninu

Utorak, 06. kolovoza 2013. 18:23 Napisao/la  SC

 Filip Jazvić uskratio je momčadi mogućnost dobrog rezultata protiv Hajduka, kaže predsjednik Perković

Nakon utakmice u Splitu Hrvatski dragovoljac održao je konferenciju za medije na kojoj je glavna tema bio igrač Filip Jazvić. Predstavnike medija zanimalo je kakva kazna očekuje mladog igrača Hrvatskog dragovoljca koji je protiv Hajduka izveo kazneni udarac, iako to nije smio jer je kao izvođač bio predviđen Ilija Sivonjić.

Predsjednik Ivica Perković obavijestio je javnost da Jazvić u subotu neće konkurirati za utakmicu protiv Dinama, a do daljnjega su mu zabranjeni medijski istupi. Očekuje ga razgovor s klupskom disciplinskom komisijom koja će mu odrediti kaznu, a ona će vjerojatno biti novčane prirode.

-  Filip Jazvić uskratio je momčadi mogućnost dobrog rezultata protiv Hajduka. Jasno je da su suigrači ljuti na njega. On mora shvatiti da je pogriješio i ispričati se, a bit će kažnjen u skladu s pravilnikom kluba. Očito se htio dokazati uoči proslave u svom rodnom Kninu, ali trebao je razmišljati i poštovati autoritet svoga trenera, rekao je predsjednik Hrvatskog dragovoljca Perković.

Trener Hrvatskog dragovoljca Krešimir Ganjto nakon utakmice u Splitu bio je izrazito ljut na svog igrača, ali nakon prospavane noći odlučio je spustiti loptu na zemlju. Naglasio je da ne želi da se od Filipa Jazvića radi slučaj te da on ostaje u kadru s prvom momčadi, ali da će se morati dodatno dokazati kako bi se ponovno izborio za svoju poziciju.

- Jazvić će snositi posljedice radi svojeg poteza, ali ne samo radi sebe nego i radi kohezije unutar ekipe. Niti jedan igrač Hrvatskog dragovoljca ne može raditi na svoju ruku. Igrači moraju shvatiti da mi nismo neozbiljan klub. Igramo u prvoligaškom društvu i u skladu s time treba se i ponašati. Na kraju, za rezultat odgovara trener, a ne pojedini igrač. Može moja momčad igrati kao Barcelona, ali ako neću imati rezultat, normalno je da ću ponuditi ostavku. Zna se tko za što snosi posljedice, istaknuo je Ganjto.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.