Ivan Matić, trener Splita: Vjerujem da su igrači izvukli pouke iz poraza od Rijeke

Petak, 07. ožujka 2014. 14:32 Napisao/la  Ivan Jelić

Pobjeda nam je imperativ, svaki drugi ishod za nas bi bio neuspjeh, kaže Matić uoči utakmice protiv Osijeka

Dvije naredne prvenstvene utakmice RNK Split igra na svom travnjaku u Parku mladeži, u subotu igraju protiv Osijeka, a potom protiv Hrvatskog dragovoljca. Crveni očekuju svih 6 bodova. Trener Ivan Matić za utakmicu protiv Osijeka ne može računati na pocrvenjelog čuvara mreže Zagorca, te na ozlijeđene Križanca i Ercega. Među kandidate za momčad vraćaju se Vidović, Belle i Ibriks:

- Nema razloga bježati od uloge favorita, imamo kvalitetniju momčad i stoga očekujem da osvojimo šest bodova u ogledu s Osijekom i Hrvatskim dragovoljcem sa kojim igramo u sljedećem kolu. Vjerujem da su igrači izvukli pouke iz poraza od Rijeke i da su shvatili da se samo maksimalno ozbiljnim nastupom može ostvariti pobjeda. Pobjeda nam je imperativ, svaki drugi ishod za nas bi bio neuspjeh, riječi su Matića.

Osijek u prošlom kolu kod kuće poražen od Istre 1961:

- Gledao sam tu utakmicu, Osijek je bio bolja momčad, imali su više izglednih prilika koje na njihovu žalost nisu iskoristili. Za njih je svaki bod itekako važan u borbi za prvoligaški ostanak. Bit će oslabljeni neigranjem Šorše, Mišića, Škorića, no to nas neće zavarati. Neće nas oni napasti, svoju priliku vrebat će iz kontranapada ili nekog prekida. Mi od prve minute trebamo preuzeti kontrolu na travnjaku, kaže Matić.

Došlo je do promjene na klupi, umjesto Kuleševića momčad vodi Rukavina :

- Nije moje da komentiram odluke čelnika kluba Osijeka, zaključio je Matić,

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.