Promjena trenera: Elvis Scoria naslijedio Mladena Frančića na klupi Slaven Belupa

Ponedjeljak, 24. veljače 2014. 21:00 Napisao/la  SC

Scoria je vodio momčad Slavena Belupa 2006. godine. I tada je Scoria u Koprivnicu otišao nakon što se razišao s Rijekom

Elvis Scoria novi je trener Slaven Belupa. Nakon deset kola bez pobjede čelnici Slaven Belupa odlučili su promijeniti trenera. Mladenu Frančiću uručen je otkaz, a novi trener postao je Scoria, koji je vodio Slaven Belupu 2006. godine. I tada je Scoria u Koprivnicu otišao nakon što se razišao s Rijekom. Na klupi Slaven Belupa Scoria je igrao jedno od četiri finala Kupa.

Slaven Belupo prošlog je vikenda u 22. kolu MAXtv Prve lige kod kuće izgubio od Istre 1961 (0:2), što je očito presudilo Frančiću. Inače, Frančić je momčad vodio od rujna prošle godine nakon što je smijenjen Ivan Katalinić. U 13 utakmica Frančić je osvojio je 13 bodova i ostvario plasman u polufinale kupa gdje igra protiv protiv Dinama.

Scoria se ponovo vraća na trenersku klubu nakon bezmalo jednogodišnje stanke koliko je prošlo od kada je umjesto njega trener Rijeke postao Matjaž Kek.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.