S POLJUDA U PARK MLADEŽI

Artem Milevski potpisao ugovor za RNK Split

Ponedjeljak, 05. listopada 2015. 15:47 Napisao/la  I. J.

Trener Goran Sablić u Park mladeži doveo prijatelja


RNK Split potpisao je ugovor s Artemom Milevskim, Ukrajincem koji je lani nosio dres Hajduka. Nakon što je prije mjesec dana otišao s Poljuda, Milevski se preselio nekoliko stotina metara dalje u Park mladeži. Stigao je na preporuku Gorana Sablića, novog trenera Splita koji ga odlično poznaje još od dana kada su zajedno igrali u kijevskom Dynamu. Milevski je potpisao na godinu i pol dana.

- Poznajemo se dugo, odlični smo prijatelji i siguran sam da mogu izvući ono najbolje od njega. Pružili smo mu ruku, dali smo mu još jednu šansu i nadamo se da će to znati cijeniti i uzvratiti nam na povjerenju. Pratio sam ga stalno, od raskida ugovora s Hajdukom je marljivo trenirao i mislim da u posljednjih nekoliko sezona nije bio ovako spreman. Vjerujem da će nam biti na raspolaganju u sljedećoj utakmici nakon reprezentativne stanke, ide s nama u Međugorje gdje će upoznati momčad, rekao je trener Sablić.

Nekada najbolji igrač Ukrajine udomaćio se u Splitu:

- Sretan sam i zadovoljan što dolazim u redove Splita, dugo poznajem Sablića i vjerujem da mogu pomoći momčadi. Želim dokazati da još mogu igrati nogomet na najvišoj razini, da mogu biti pravi. Zato sam došao u Split i nadam se da će Split biti zadovoljan sa mnom, kaže Milevski.

- Drago mi je da je Artem došao u naš klub i nadam se da će ovdje pokazati sve ono dobro što nije u Hajduku. Vjerujemo da će dokazati svoje kvalitete i da će pomoći našem klubu u ostvarivanju što boljih rezultata. Sretni smo što smo dobili kvalitetnog, vrhunskog igrača, poručio je predsjednik Splita Slaven Žužul.

SuperSport HNL

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 GNK Dinamo 11 13
2 HNK Hajduk Split 1 6
3 NK Lokomotiva 0 6
4 HNK Šibenik 0 6
5 HNK Gorica 0 5
6 NK Slaven Belupo -3 5
7 HNK Rijeka -1 4
8 Osijek -1 4
9 Varaždin -2 4
10 NK Istra 1961 -5 4