Ante Rebić novi igrač Fiorentine, Splitu 6 milijuna eura i postotak od idućeg transfera

Srijeda, 28. kolovoza 2013. 14:33 Napisao/la  Ivan Jelić

Vlasnici Splita, braća Slaven i Jozo Žužul, odradili su sjajan posao. Rebićev transfer je najveći u povijesti kluba, ujedno i najveći transfer nekog igrača iz grada podno Marjana

Ante Rebić potpisao je u Firenci petogodišnji ugovor sa talijanskim prvoligašem Fiorentinom. Klub iz Parka mladeži dobit će 6 milijuna eura odštete i 20 posto od idućeg transfea, odnosno, najmanje još milijun eura.

 

 Igrač bi godišnje  trebao zarađivati cca 600.000 eura. Vlasnici Splita, braća Slaven i Jozo Žužul, odradili su sjajan posao. Rebićev transfer je najveći u povijesti kluba, ujedno i najveći transfer nekog igrača iz grada podno Marjana.

 

Dosadašnji rekord držao je Nikola Kalinić, bivši igrač Hajduka prodan je prije tri sezone Blackburnu za 7 milijuna eura.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.