TEŽAK INCIDENT

Skoblar fizički napao ženu

Nedjelja, 14. lipnja 2020. 20:37 Napisao/la  SC

Zadarska policija potvrdila napad

Joško Skoblar, jedan od najboljih hrvatskih nogometaša svih vremena
Joško Skoblar, jedan od najboljih hrvatskih nogometaša svih vremena

Josip Skoblar (79) napao je fizički jednu od tri žena koje su s dijetetom došle na kupanje u Privlaku.

Proslavljeni nogometaš u subotu ujutro na cesti u Privlaci nasrnuo je na žene koje su parkirale automobil u slijepoj ulici, jednu je uhvatio za vrat, piše 24ata.

Žene su snimile napad prije nego što su napad prijavile policiji, dvije su otkrile svoj indentitet treća se navodno boji za djecu.

- U potrazi za dobrom plažom smo skrenuli i vozili slijepom ulicom dok nismo došle do kraja asfalta. Nije bilo nikakvog znaka, a oko nas je bilo par kuća. S gornje strane ceste je nekakva ograda, a s donje plaža. Izgledala je ugodno. Nikoga nismo smetale. Kupale smo se oko sat vremena, nas tri prijateljice i moj sin i taman smo mislili krenuti dalje. Odjednom, dolazi prema nama čovjek u terencu. Stao je iza našeg auta i počeo galamiti i prostačiti. Ja sam prvo mislila da nešto nije u redu s njim. Odmah sam ga pitala treba li maknuti auto, a on je svejedno vikao. Iako sam odrasla osoba, izašla sam goloruka iz mora i bilo me strah. Tu su mi bili sin i Mirjana kojoj je amputirana noga i onkološki je bolesnik, ispričala je jedna od žena.

Zadarska policija potvrdila je da su zaprimili prijavu o verbalnom i fizičkom napadu te da je istraga u tijeku.

U nalazu sa zadarske hitne utvrđene su ogrebotine i crvenilo na vratu i potkoljenici.

Fizičke ozljede nisu teške, ali napadnuta žena je iznimno uzrujana, piše 24sata.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.