Joško Jeličić: Šukeru je bilo mjesto u Varaždinu ako ima volje obnašati dužnost predsjednika

Četvrtak, 01. lipnja 2017. 00:11 Napisao/la  SC

Čestitao sam Riječanima na navijačima koji su vratili vjeru u hrvatski nogomet, kaže Jeličić


Joško Jeličić ovako je prokomentirao utakmicu na HTV-u:

- Ja sam Keku i Riječanima čestitao ne samo na dva osvojena trofeja i izvedbi nego na njihovom ponašanju i navijačima koji su vratili vjeru u hrvatski nogomet. Uživao sam cijelu sezonu gledajući kako se ponašaju, na neki način im zavidim na svemu što su napravili. Što se tiče same utakmice, u drugom je dijelu Rijeka dosta fizički pala, dobro je Kek reagirao uvođenjem Maleša, uspjeli su kontrolirati utakmicu. Dinamo je drugom dijelu kontrolirao utakmicu, osvrnuo bih se na jedan detalj, a to su Soudanijeve suze. Dinamo mora imati više takvih igrača kojima je stalo. On je najbolji igrač lige, ali bih volio vidjeti više suza poput njegovih u Dinamovoj svlačionici. Jako je bitno kako će Dinamo planirati sljedeću sezonu, s ovim trenerom jako će teško napredovati, smatra Jeličić.

Davora Šuker nije bilo u Varaždinu, predsjednik HNS-a nije se pojavio na dvjema najvećim proslavama riječkog nogometa u povijesti:  

- Iskreno, nema nikakvog opravdanja. Bit ću ironičan, on će sigurno doći na utakmicu protiv Islanda. Njemu je večeras bilo mjestu u Varaždinu ako ima volje obnašati dužnost predsjednika. Ako nema, neka kaže! Ima puno kvalitetnih ljudi, koji bi znali obnašati dužnost predsjednika. Davor Šuker ne samo da je predsjednik saveza, on je možda najbolji naš igrač svih vremena, njemu je večeras bilo mjesto ovdje, rekao je Jeličić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.