Joe Šimunić: Ništa mi nije žao, nije lijepo kada me svako malo netko diskreditira!

Četvrtak, 22. listopada 2015. 10:16 Napisao/la  SC

 Film smo napravili baš zato što svatko ima svoju priču, a ovo je moja priča, rekao je Šimunić nakon prikazivanja filma Moja voljena Hrvatska


Joe Šimunić prvi je put javno progovorio o svemu što se događalo nakon suspenzije zbog ustaškog poklika na stadionu Maksimir. Šimunić se pojavio na premijeri filma Moja voljena Hrvatska, u dokumentarcu Jakova Sedlara glavni lik je upravo Joe Šimunić.

- Ja nikome ništa ne moram dokazivati. Film smo napravili baš zato što svatko ima svoju priču, a ovo je moja priča. A ako ja ne ispričam svoju priču, onda će je ispričati netko drugi, kazao je Joe Šimunić za RTL.

Što se tiče uzvikivanja "Za dom spremni", Šimunić kaže:

- Na žalost, nakon toga sam prestao igrati za reprezentaciju. To nije bilo u redu, ali imat ću još priliku dokazati da to nije pravedno, kazao je Šimunić i napomenuo da mu ni za što nije žao.

- Ništa mi nije žao, apsolutno ništa. Prošle su dvije godine... Nije lijepo kada me svako malo netko diskreditira, ali takav je život. Taj incident obilježio je kraj moje karijere...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.